مجتبی مهری در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به هدف گذاری استان برای رسیدن به برند فرش و قالیچه ابریشم گیلان اظهار کرد: ظرفیت بافنده های گیلانی در قالیبافی ابریشم بسیار بالاست و این ظرفیت می تواند در راستای برندسازی فرش گیلان مورد توجه قرار گیرد.
وی با بیان اینکه هم اکنون ۴۴ کارگاه تولید، ۱۶ اتحادیه صنفی و همچنین بیش از ۵۰ فارغ التحصیل فرش در گیلان در این حوزه فعال هستند، افزود: در راستای رسیدن به هدف برندسازی فرش گیلان، کارگاه های آموزشی تربیت مربی برای فارغ التحصیلان این رشته برگزار شده که می تواند در آموزش بافندگان بسیار تاثیرگذار باشد.
مهری جایگاه گیلان در سطح کشور در حوزه بافت تابلو فرش را قابل توجه دانست و تصریح کرد: آنچه که برای استان مورد هدف است رسیدن گیلان به جایگاهی ملی برای تولید فرش ابریشم است.
رئیس اداره فرش سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان برپایی محل فروش مواد اولیه برای بافت فرش ابریشم برای بافندگان در محل نمایشگاه دائمی فرش استان را گامی در راستای بهبود کیفیت فرش گیلان برشمرد و افزود: تلاش شده با جلوگیری از فروش نخ ابریشم با کیفیت پایین به بافندگان و جلوگیری از فعالیت واسطه ها در تامین مواد اولیه برای فرش استان، علاوه بر ارتقای کیفی فرش های دستباف، امنیت شغلی مناسبی را برای بافندگان ایجاد کنیم.
وی از معرفی هنرمندان فرش باق گیلان به جشنواره گره زرین خبر داد و گفت: سه قالی باف، یک طراح فرش و یک رفوگر ماهر فرش از استان گیلان برای تکریم و تقدیر به جشنواره ملی گره زرین معرفی شده اند.
به گفته مهری در حال حاضر ۱۳ هزار نفر در استان گیلان به قالیبافی مشغول هستند.
نظر شما